Ik ben An en ben van opleiding verpleegkundige, palliatief verpleegkundige en vroedvrouw. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als vroedvrouw in een Antwerps ziekenhuis, ben ik nu werkzaam als verpleegkundige op een palliatieve eenheid. Dit lijkt misschien van het ene uiterste in het andere, maar voor mij voelt het een beetje als “hetzelfde”, met dat verschil dat ik nu aan de andere kant van het leven sta. Voor mij is deze verandering een vervolmaking.  Mensen begeleiden in een overstap. Eerst de geboorte en nu het sterven… mijn cirkel is rond, het plaatje is compleet. Dit is wat ik hier kom doen, de beide overgangen begeleiden, een keer aan elke kant van de tunnel staan.

Begeleiden beperkt zich ondertussen niet enkel meer tot fysieke overgangen, want sinds 2007 heb ik mijn grote droom waargemaakt en ben ik begonnen met wat ik ook eigenlijk altijd heb willen doen. Jou begeleiden bij je spirituele groei, bij je verwerkingsprocessen en bij je evolutie als mens en spiritueel wezen. Daarvoor bied ik uiteenlopende consulten aan waarbij niet alleen groei en evolutie belangrijk zijn, maar ook het tot rust komen, relaxeren. 

Heb jij het gevoel dat je vastloopt? Is je draaglast groter geworden dan je draagkracht? Heb je het gevoel dat vraagtekens geen punten worden? Drukt er teveel op je schouders? Heb je het gevoel dat je wat ondersteuning kan gebruiken? Of heb je behoefte aan een andere input, een andere zicht op het leven, op je probleem? Heb je een boost nodig? Of misschien heb je wel het gevoel dat je geen energie meer hebt, dat je leeg bent?

Heb je wel interesse in spiritualiteit, of heb je misschien zelf al wel ervaringen gehad, en weet je niet waar te beginnen of waar je terecht kan voor meer info en/of begeleiding?

Heb je het zwaar met het afscheid van een geliefde en hunker je naar contact en een boodschap of wil je graag een boodschap ontvangen van je Engel of Gids?

Misschien kan ik dan wel energetisch een zaadje planten...een zaadje wat voor jou de start kan betekenen van een groeiproces. Mijn bedoeling is innerlijke rust en persoonlijke groei combineren. Na heel veel jaren cursussen en opleidingen te hebben gevolgd ben ik nu klaar om jou te begeleiden bij je reis.

Mijn lerares van het eerste uur, in mijn prille 20er jaren, die de basis gelegd heeft voor alles, is  Katrijn Joris. Tot 2017 heeft het geduurd voor ik als "medium" uit de kast durfde komen. Dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Mijn eeuwige dank gaat dan ook uit naar Marijke Fonteyn, om mijn ogen te openen, Mia Ottosson CSNU, Minister Colin Bates, Minister Matthew Smith, Andrej Djordjevitch DSNU voor de prachtige jaren opvolging en aanwijzingen , Myrthe Bruinzeel voor de zeer intense jaren persoonlijke begeleiding, sturing en inzichten, The Arthur Findlay College in Londen en last but not least, *spirit*...

Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar jou, dank je wel voor het bezoeken van de website en misschien ontmoeten we elkaar, als de tijd rijp is.
Stuur mij gerust een mail als je nog vragen hebt, of om een afspraak te maken, ik zal al de vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Verdere opleidingen:

Mediumschap: Marijke Fonteyn- Mia Ottosson- Colin Bates- Myrthe Bruinzeel- Andrej Djordjevitch

Master Instructor in Integrated Energy therapy - Stevan Thayer

Cranio Sacrale relaxatietherapie - Etienne Peirsman Academie

Spiritual Healing - Colin Bates

Trance Healing - Matthew Smith & Andrej Djordjevitch

Sound Healing - Lindsay Hebbelinck

Alchemic Healing - Thareth

Aura- en chakra Healing - Katrijn Joris

Regressietherapie - Katrijn Joris

Oorkaarstherapie

... en eeuwig student, want bijleren is een constante.

 

AUB voor afspraak GEEN bericht sturen via 'Opmerkingen', maar via mail innerlijkerust@outlook.com 

Met vriendelijke groet,

An Verlinde

Meest recente reacties

17.10 | 10:09

Liefste An, bedankt. Het heeft me zoveel voldoening gebracht, het contact met mama en papa. Ik was soms zo verbaasd dat ik het amper kon geloven. Ik ben blij dat ze terug samen zijn

27.08 | 14:04

Lieve An, bedankt voor het ondersteunen in dit moeilijke proces en om me inzicht te geven, mijn lichaam los te maken maar vooral mijn hart te helen ... Dankuwel ❤️

06.02 | 17:36

Beste, ik volg jou op TikTok en wat een lieve vrouw ben je en zo begripvol.
Als dat mogelijk is op een keer maakt niet uit wanneer heb ik interesse in een huiskamerreading indien mogelijk'
Mvg Talina

27.11 | 14:41

Enorm dankbaar dat ik An ken. Enorm dankbaar voor de healings die ik mag ontvangen én het daarbij horende advies.
Dikke merci ..

Deel deze pagina